به گزارش مشرق، نگاه هنرمندان (چه درست و چه غلط) به خاطر شهرت و مقبولیتشان بین عامه مردم، همواره مورد توجه قرار میگیرد. این موضوع سبب شده این قشر جامعه در مدیومهای مختلف به بیان دغدغههای خود بپردازند. گاهی این دغدغهها از یک موج روشن فکری و عقب نماندن از تفکر نظم نوین جهانی (به تعبیر نظام سلطه) منشا میگیرد و گاهی نیز یک حقیقت درونی باعث بیان این نگرانی میشود.
در حالی که هنرمندان دیگر هنوز در موج روشن فکری فحش نبودن کلمه «سگ» هستند یا اینکه گاه و بیگاه در قید آزادی زندانیان سیاسی هستند و مصاحبه های طولانی راجع به گورخوابی میکنند، کم دیده شده که هنرمندی در مورد فجایع انسانی که به گروه بزرگی از جمعیت دنیا به نام مسلمانان تحمیل میشود صحبت کنند.
مریلا زارعی قطعا یکی از این هنرمندان است. وی نشان داده بدون توجه به موج حاکم بر تفکر سینمای ایران، شجاعت بیان دغدغه های انسانی را دارد. شب گذشته که این بازیگر که برای اهدای جایزه بهترین طراحی صحنه روی سن رفته بود، موضوع مهمی را مطرح کرد. مریلا زارعی با اشاره به فاجعه میانمار گفت: «سینما اگر بخواهد تاثیر بگذارد باید تاثیر بگیرد. مسلمانان بیگناه در میانمار از بین میروند در حالی که سکوت سفیران صلح را شاهد هستیم. از سفیران صلح خواهش میکنم برای احقاق حق اقلیت مسلمان آن منطقه کاری کنند.»
این مسئله نکته بسیار درستی است، شاید سفیران صلح که برخی از هنرمندان را نیز دربرمیگیرد، تصورشان میکنند چون یونیسف آنها را برای این سمت انتخاب کرده است، نباید به غیر از دغدغههای این نهاد، نگاه دیگری داشته باشند و برای همین فقط در موضوعات خاص به اظهار نظر میپردازند.
شاید این ضرب المثل در مورد این گونه هنرمندان که نمیخواهند از موج روشن فکری عقب بمانند درست باشد که «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو»!